.EQN Bestandsextensie

GAL-equatiebestand

Ontwikkelaar N.v.t.
Populariteit
3,0  |  5 stemmen
 

Wat is een EQN-bestand?

Logica-bestand dat is gemaakt voor programmeerbare logische componenten (PLD's), GAL's (gate array logic) genoemd; bevat logicaformules voor het aansturen van een programmeerbare GAL-chip; opgeslagen in een indeling voor tekst zonder opmaak.

Meer informatie

Na het implementeren van een EQN-bestand zet een programmeur het bestand meestal om in een binair JEDEC .JED-bestand, dat kan worden gebruikt om de doelchip te programmeren.

Open meer dan 400 bestandsformaten met File Viewer Plus.Gratis downloaden

Programma's die EQN-bestanden openen of ernaar verwijzen

Windows
Gratis proefversie
eqn2jed
Categorie: CAD
Bijgewerkt: 21 januari 2011

WordPerfect-vergelijking

Ontwikkelaar Corel
Populariteit
3,0  |  2 stemmen
 

Een EQN-bestand bevat een vergelijking die is gemaakt voor gebruik in een Corel WordPerfect-document. WordPerfect-gebruikers maken EQN-bestanden met de Vergelijkingseditor van het programma. Vervolgens kunnen ze de vergelijking in het EQN-bestand invoegen in een WordPerfect-document.

Meer informatie

Wetenschappers, wiskundigen, technisch schrijvers en anderen moeten mogelijk opgemaakte vergelijkingen invoegen in hun WordPerfect-documenten (.WPD-bestanden). Om deze gebruikers eenvoudig vergelijkingen te laten maken, bewerken, opslaan en laden, bevat WordPerfect een Vergelijkingseditor. Om de Vergelijkingseditor te openen, selecteren gebruikers:

Insert → Equation

Nadat ze een vergelijking hebben gemaakt in de Vergelijkingseditor, kunnen gebruikers ervoor kiezen die vergelijking op te slaan als een EQN-bestand (door File → Save... te selecteren in het venster van de Vergelijkingseditor). Vervolgens kunnen ze hun EQN-bestand op een later moment in de Vergelijkingseditor laden, om de vergelijking in het bestand snel in een document in te voegen.

Een EQN-bestand openen

Je kunt een EQN-bestand openen met Corel WordPerfect (Windows). Open hiervoor de Vergelijkingseditor van WordPerfect (Insert → Equation). Selecteer vervolgens File → Open... in de Vergelijkingseditor om je EQN-bestand te openen.

Programma's die EQN-bestanden openen of ernaar verwijzen

Windows
Gratis proefversie
Categorie: Overig
Bijgewerkt: 13 oktober 2022

Geverifieerd door FileInfo.com

Het FileInfo.com-team heeft onafhankelijk onderzoek gedaan naar alle bestandsformaten en softwareprogramma's die op deze pagina worden vermeld. Ons doel is 100% nauwkeurigheid en we publiceren alleen informatie over bestandstypen die we hebben geverifieerd.

Als je aanvullingen of updates voor deze pagina wilt voorstellen, kun je het ons laten weten.