.XOJO_BINARY_TOOLBAR Rozszerzenie pliku
Plik binarnego paska narzędzi Xojo
| Deweloper | Xojo, Inc. |
| Popularność |
2,5 | 2 Głosy |
Czym jest plik XOJO_BINARY_TOOLBAR?
Plik utworzony przez Xojo, środowisko IDE, które umożliwia użytkownikom tworzenie aplikacji wieloplatformowych; zawiera dane paska narzędzi w formacie binarnym, takie jak odwzorowane interfejsy i zadeklarowane metody.
Więcej informacji
Paski narzędzi Xojo można zapisywać w trzech różnych formatach, zależnie od wybranego formatu projektu. Dostępne formaty to: Project (tekstowy), Binary i XML. Do utworzenia pliku XOJO_BINARY_TOOLBAR nie jest wymagana licencja na produkt.
Aby utworzyć plik XOJO_BINARY_TOOLBAR, wybierz Insert → Toolbar, a następnie nadaj nazwę paskowi narzędzi. Po utworzeniu paska narzędzi wybierz go w lewym panelu, a następnie wybierz File → Export [toolbar name]..., wybierz lokalizację zapisu i kliknij Save.
Aby zaimportować plik XOJO_BINARY_TOOLBAR, wybierz File → Import..., przejdź do pliku i kliknij Import.
UWAGA: REAL Software Real Studio stało się Xojo, Inc. Xojo w 2013 roku.